Porttelefoner og callinganlegg

Vi leverer montering og vedlikehold av porttelefoner og callinganlegg til store og små borettslag og sameier.

Square divider icons.

Trenger du hjelp med montering eller vedlikehold av porttelefoner og callinganlegg for borettslag eller sameie? Vi har lang erfaring med alle typer anlegg og vet hvordan vi skal tilpasse porttelefonen til deres anlegg og behov. 

Skaff deg full oversikt

Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler vi alltid et anlegg med både video og tale. På den måten har du eller beboerne i bygget ditt full oversikt over hvem de slipper inn.

Vi hjelper deg gjerne gjennom hele prosessen – fra identifisering av riktig anlegg og opp til montering. Vi jobber utelukkende med leverandører av låseutstyr som har vært i bransjen i lang tid, og som leverer produkter av høyeste kvalitet. Enten du ønsker et digitalisert porttelefonsystem eller et mer tradisjonelt, har vi noe for deg.

Hjelp når du trenger det

Fra tid til annen hender det at det oppstår feil i systemet. Da kan du stole på at vi er på plass! Kontakter du oss, vil våre låsesmeder stille opp så raskt det lar seg gjøre.

Ønsker du å få på plass et nytt porttelefonsystem? Under en befaring vil vi kunne identifisere hvilket anlegg som passer best for akkurat din bygning. Ta kontakt med oss!

Vi leverer låsesmedtjenester til både bedrifter og privatpersoner

Flere av våre tjenester

Serviceavtale

Serviceavtale

Ønsker du å få på plass en serviceavtale for ditt bygg? Vi har gode serviceavtaler for deg som driver eiendom, borettslag eller lignende virksomheter.

Les mer
Elektronisk adgangskontroll

Elektronisk adgangskontroll

Har du behov for elektronisk adgangskontroll på eiendommen? Drammen låsservice står klare til å hjelpe både bedrifter og privatpersoner som ønsker å øke sikkerheten for bygget.

Les mer
Lås og beslag

Lås og beslag

Vi leverer lås og beslag tilpasset deg og dine behov. Dørbeslag, dørvridere, dørlukkere og alt annet du trenger av låseutstyr.

Les mer
Dørautomatikk

Dørautomatikk

Har du behov for automatisk åpning av dører på offentlig eller privat plass? Drammen Låsservice har lang erfaring med dørautomatikk og vet hvordan vi skal sette opp gode løsninger for ulike behov.

Les mer
Square divider icons.