Lås og beslag

Vi leverer lås og beslag tilpasset deg og dine behov.

Square divider icons.

Vi leverer lås og beslag tilpasset deg og dine behov.  Dørbeslag, dørvridere, dørlukkere og alt annet du trenger av låseutstyr. Vi kan produsere egne systemlåser som reduserer behovet for antall nøkler, og gir deg kontroll over hvor mange nøkler som er i omløp. Hvis du tror du har noen nøkler på avveie, men ikke er helt sikker, er også dette noe vi kan finne ut for deg. Når det gjelder å sikre huset og verdiene dine er det viktig å ikke gå på kompromiss med kvaliteten. Ved å velge et låsesystem fra oss får du høyeste kvalitet og kan føle deg helt sikker i ditt eget hjem. Hvis du ser at låsesystemene dine begynner å bli dårligere er det viktig å vedlikeholde. Dette er vi i Drammen Låsservice spesialister på. Vi kommer gjerne på en befaring for å se om sikkerhetsutstyret ditt trenger utskiftning eller oppgradering. 

Hvert låsesystem produseres i henhold til spesielle prosedyrer og innfrir de strengeste krav til sikkerhet. Ved å velge en atenterte låssystemer er det ulovlig for andre enn den opprinnelige produsenten å kopiere ekstra nøkler og nøkkelemner. Vi leverer av nøkler og sylindere etter spesielt strenge sikkerhetsrutiner, så du kan føle deg 100% trygg i ditt eget hjem.

Vi leverer låsesmedtjenester til både bedrifter og privatpersoner

Flere av våre tjenester

Elektronisk adgangskontroll

Elektronisk adgangskontroll

Adgangskontroll er et teknisk låssystem som kontrollerer hvem som har tilgang til dørene i bygget ditt – vi leverer både til bedrifter og privatpersoner.

Les mer
Porttelefoner/callinganlegg

Porttelefoner/callinganlegg

Vi leverer montering og vedlikehold av porttelefoner og callinganlegg til store og små borettslag og sameier.

Les mer
Dørautomatikk

Dørautomatikk

Vi leverer dørautomatikk til både store og små bygninger, til næring, det offentlige og det private

Les mer
Serviceavtale

Serviceavtale

Vi har gode serviceavtaler for deg som driver eiendom, borettslag eller lignende virksomheter.

Les mer
Square divider icons.