Lås og beslag

Vi leverer lås og beslag tilpasset deg og dine behov. Dørbeslag, dørvridere, dørlukkere og alt annet du trenger av låseutstyr.

Vi leverer lås og beslag tilpasset deg og dine behov. Dørbeslag, dørvridere, dørlukkere og alt annet du trenger av låseutstyr.

Full kontroll på dine nøkler

Med våre låsesystemer produsert spesifikt for dine behov kan du redusere behovet for mange nøkler. Samtidig får du en bedre kontroll over hvor mange nøkler som er i omløp. Er du usikker på om du har noen nøkler på avveie? Dette er også noe vi kan finne ut for deg.

Ikke glem vedlikehold

Dårlige låssystemer er aldri bra. Begynner systemet å slites ut eller fungerer det ikke som det skal? Da er det viktig å utføre vedlikehold. Dette er vi i Drammen Låsservice spesialister på. Vi kommer gjerne på befaring for å se om sikkerhetsutstyret ditt trenger utskiftning eller oppgradering.

Vi har strenge krav til sikkerhet

Hvert låsesystem produseres i henhold til spesielle prosedyrer og innfrir de strengeste krav til sikkerhet. Ved å velge patenterte låssystemer er det ulovlig for andre enn den opprinnelige produsenten å kopiere ekstra nøkler og nøkkelemner. Dette sikrer deg som kunde at ingen andre enn de du ønsker har tilgang på ditt låsesystem.

Når det gjelder å sikre huset og verdiene dine er det viktig å ikke gå på kompromiss med kvaliteten. Ved å velge et låsesystem fra oss får du høyeste kvalitet fra aktører som har vært i bransjen i mange år.

Vi leverer alt av nøkler og sylindere etter spesielt strenge sikkerhetsrutiner. Med det kan du føle deg 100% trygg i ditt eget hjem.

Vi leverer låsesmedtjenester til både bedrifter og privatpersoner

Flere av våre tjenester

Dørautomatikk

Dørautomatikk

Har du behov for automatisk åpning av dører på offentlig eller privat plass? Drammen Låsservice har lang erfaring med dørautomatikk og vet hvordan vi skal sette opp gode løsninger for ulike behov.

Les mer
Elektronisk adgangskontroll

Elektronisk adgangskontroll

Har du behov for elektronisk adgangskontroll på eiendommen? Drammen låsservice står klare til å hjelpe både bedrifter og privatpersoner som ønsker å øke sikkerheten for bygget.

Les mer
Serviceavtale

Serviceavtale

Ønsker du å få på plass en serviceavtale for ditt bygg? Vi har gode serviceavtaler for deg som driver eiendom, borettslag eller lignende virksomheter.

Les mer
Porttelefoner og callinganlegg

Porttelefoner og callinganlegg

Vi leverer montering og vedlikehold av porttelefoner og callinganlegg til store og små borettslag og sameier.

Les mer